Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gay linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: DMVK - Gay [2. oldal]
részletek »

Gay képes leírás: DMVK - Gay [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gay.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
DMVK

DMVK

Délvidéki Meleg Virtuális Közösség. A Délvidéken nincsenek melegek? A statisztika szerint legalább 30 ezer lehet a számuk. Hol vannak ezek az emberek? Itt Újvidéken, Szabadkán, Zentán..., körülöttünk mindenhol, csak legtöbbjük fél és rejtőzködik. Másságukat titkolva ritkán találnak társra, szerelemre. A honlapnak az ismerkedés a célja, hogy megbeszélhessük problémáinkat, hogy barátságok és tartós kapcsolatok szülessenek. Emellett szórakoztató oldalak is találhatóak itt, s az anyaországiaknak is lesz mindig egy kis csemege, hisz mindenkit vár a Gay Délvidék!

Egyesült Királyság

Egyesült Királyság

Nagy Britanniában megtartandó Gay Pride, meleg felvonulásokról kapunk információkat minden régióból. Az oldalon megtalálhatók a szigetországban aktuálisan megtartandó felvonulások időpontjai, történetek és képek leírások a már megrendezett Prideokról, és természetesen chatelhetünk és feliratkozhatunk a honlap ingyenes hírlevelére.

Együtt Egymásért

Együtt Egymásért

Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület hivatalos honlapja. Segítsük egymást e színevesztett világban, az Egyesület célja: Hátrányos és többszörösen hátrányos helyzetű emberek érdekképviselete, szociális, egészségügyi és oktatási támogatása, gondozása.

EuroGames

EuroGames

Az EuroGames, az európai melegek és leszbikusok sportjátéka 2012-ben Budapesten lesz megrendezve. A honlapon mindenféle információkat találunk az európai gay sportjátékokkal kapcsolatban mind a múltat mind a jövőt illetően.

Európa, EuroPride

Európa, EuroPride

Idén 2010-ben Lengyelország, Varsó ad otthont az európai kontinens Európa Gay Pride-nak. Az idei EuroPride lesz kelet-Európa legnagyobb meleg rendezvénye. Az archívumban pedig megtekinthetjük az eddig megrendezett EuroPride-okat.

European Gay & Lesbian Sport Federation

European Gay & Lesbian Sport Federation

Az 1989-ben alakult Európai meleg és leszbikus sportszövetség, azaz az European Gay &esbian Sport Federation hivatalos honlapja. A sport szövetség céljai a szexuális beállítottság alapján történő hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelem a sport világában.

Fehéroroszország

Fehéroroszország

Belorussziában, Fehéroroszországban is megrendezik a Gay Pride-t, azaz a Slavic Pride-t. Minsk-ben még nem igazán meleg baráti környezetben zajlott a felvonulás. Az oldalt inkább oroszul tudó olvasóinknak ajánljuk.

Fehérvár Gay

Fehérvár Gay

Székesfehérvári és környéki 'mások' és barátaik honlapja. Találjunk egymásra, és támogassuk egymást! Az oldalakon megtudhatunk érdekességeket a másságról, a homoszexualitásról, társkereső, forum szekciókat találhatunk

Férfi meleg kultúra, művészet

Férfi meleg kultúra, művészet

A férfi-férfi szerelemről szól ez a site, a homoszexualitás megjenítése a világ különböző kultúrájáiban, mind földrajzilag, mind időben rendszerezve. Ez egy gazdag gyűjtemény, melyet angolul, franciául, bulgárul, hollandul, spanyolul, németül, olaszul és románul olvashatunk.

Hirdetés
Fiksz Rádió

Fiksz Rádió

A Fiksz Rádió szabad, közösségi, élvezeti rádió. Ez azt jelenti, hogy egyszer, régen, egy maroknyi közösség, a Fiksz Egyesület tagjai gondoltak egyet, és elhatározták, hogy csinálnak egy rádióállomást. Mert rádiózni mindenkinek szabad, és noha a rádióműsor-készítés szakma is, azért nem olyan bonyolult elkészíteni egy-egy műsort.

Flamingó

Flamingó

A Flamingo Gay portál egy információs portál nem csak a melegeknek a másságról. Az oldalakon gay társadalommal kapcsolatos tévhiteket cáfolnak meg, mint például betegség-e a homoszexualitás, vagy a homoszexualitás meggyőzéssel, csábítással terjed.

Franciaország

Franciaország

Franciaország nagyvárosaiban megrendezendő meleg felvonulásokról, Gay Pride-okról kapunk információt a honlapon. Dátum szerint vagy régiók szerint kereshetünk a meleg felvonulások között a franciáknál, illetve böngészhetünk a már lezajlott rendezvények színes képes leírásai között.

Gay

Gay

A Gay Magyarország legismertebb meleg portálja. A jelszó: velünk színesebb a világ! Híreket, Randi lehetőségeket, Chat oldalt, Gay TV-t, Gay rádiót, találhatsz a meleg portál oldalain. Minden, ami érdekelhet!

Gay & Lesbian Rowing Federation

Gay & Lesbian Rowing Federation

A honlap a hivatalos oldala a Meleg és Leszbikus Evezős Sport Szövetség-nek azaz a Gay ∓esbian Rowing Federation-nek. Az oldalon a sport szövetségről és annak szervezésében megrendezett programokról kapunk színes információkat

Gay Bears

Gay Bears

Nagyon-nagyon meleg portál macikról, nem csak maciknak! Ismertetők, guide, nemzetközi és hazai macis események beszámolói, bulik, parti-ajánlók. Maci divat, öltözködés, hogy viseljük szőrzetünket!? Macis művészek a világ minden tájáról és hazánkból, zene, a legújabb videók, öltözködés, testápolás és egyéb férfi dolgok. Meleg hírek, meleg, homo, más oldalak. Ismerkedés, kapcsolat keresés!

Gay culture

Gay culture

Mi is az a meleg kultúra, talán azok az alkotások melyeket meleg, leszbikus, biszexuális vagy transznemű egyének készítenek. Az oldalon megismerkedhetünk néhány ilyen ma is élő, korunk 'más' művészeivel.

Gay Culture Blog

Gay Culture Blog

A Gay Culture Blog portál senkit ne tévesszen meg. A nyitó oldalon lévő ízléses fotók izmos fiatal fiúkról csak a borító. A portálon belül nap mint nap friss híreket olvashatunk magyar melegekről, külföldi homoszexuálisokról, illetve a melegek helyzetéről a nagyvilágban. Igényes és csábító hírportál ez a BLOG :).

igennem
Tuti menü