Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gay linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dél - Gay [2. oldal]
részletek »

Gay képes leírás: Dél - Gay [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gay.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
Dél-Korea

Dél-Korea

Dél-Koreában is megrendezik a rendes éves Gay Pride, meleg felvonulást. A 2010-es meleg fesztivál a 11. pride, egy hétig tartó bulikkal és kultúrális rendezvényekkel, meleg témájú kisfilmek vetítésével.

DMVK

DMVK

Délvidéki Meleg Virtuális Közösség. A Délvidéken nincsenek melegek? A statisztika szerint legalább 30 ezer lehet a számuk. Hol vannak ezek az emberek? Itt Újvidéken, Szabadkán, Zentán..., körülöttünk mindenhol, csak legtöbbjük fél és rejtőzködik. Másságukat titkolva ritkán találnak társra, szerelemre. A honlapnak az ismerkedés a célja, hogy megbeszélhessük problémáinkat, hogy barátságok és tartós kapcsolatok szülessenek. Emellett szórakoztató oldalak is találhatóak itt, s az anyaországiaknak is lesz mindig egy kis csemege, hisz mindenkit vár a Gay Délvidék!

Egyesült Királyság

Egyesült Királyság

Nagy Britanniában megtartandó Gay Pride, meleg felvonulásokról kapunk információkat minden régióból. Az oldalon megtalálhatók a szigetországban aktuálisan megtartandó felvonulások időpontjai, történetek és képek leírások a már megrendezett Prideokról, és természetesen chatelhetünk és feliratkozhatunk a honlap ingyenes hírlevelére.

Együtt Egymásért

Együtt Egymásért

Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület hivatalos honlapja. Segítsük egymást e színevesztett világban, az Egyesület célja: Hátrányos és többszörösen hátrányos helyzetű emberek érdekképviselete, szociális, egészségügyi és oktatási támogatása, gondozása.

EuroGames

EuroGames

Az EuroGames, az európai melegek és leszbikusok sportjátéka 2012-ben Budapesten lesz megrendezve. A honlapon mindenféle információkat találunk az európai gay sportjátékokkal kapcsolatban mind a múltat mind a jövőt illetően.

Európa, EuroPride

Európa, EuroPride

Idén 2010-ben Lengyelország, Varsó ad otthont az európai kontinens Európa Gay Pride-nak. Az idei EuroPride lesz kelet-Európa legnagyobb meleg rendezvénye. Az archívumban pedig megtekinthetjük az eddig megrendezett EuroPride-okat.

European Gay & Lesbian Sport Federation

European Gay & Lesbian Sport Federation

Az 1989-ben alakult Európai meleg és leszbikus sportszövetség, azaz az European Gay &esbian Sport Federation hivatalos honlapja. A sport szövetség céljai a szexuális beállítottság alapján történő hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelem a sport világában.

Fehéroroszország

Fehéroroszország

Belorussziában, Fehéroroszországban is megrendezik a Gay Pride-t, azaz a Slavic Pride-t. Minsk-ben még nem igazán meleg baráti környezetben zajlott a felvonulás. Az oldalt inkább oroszul tudó olvasóinknak ajánljuk.

Fehérvár Gay

Fehérvár Gay

Székesfehérvári és környéki 'mások' és barátaik honlapja. Találjunk egymásra, és támogassuk egymást! Az oldalakon megtudhatunk érdekességeket a másságról, a homoszexualitásról, társkereső, forum szekciókat találhatunk

Hirdetés
Férfi meleg kultúra, művészet

Férfi meleg kultúra, művészet

A férfi-férfi szerelemről szól ez a site, a homoszexualitás megjenítése a világ különböző kultúrájáiban, mind földrajzilag, mind időben rendszerezve. Ez egy gazdag gyűjtemény, melyet angolul, franciául, bulgárul, hollandul, spanyolul, németül, olaszul és románul olvashatunk.

Fiksz Rádió

Fiksz Rádió

A Fiksz Rádió szabad, közösségi, élvezeti rádió. Ez azt jelenti, hogy egyszer, régen, egy maroknyi közösség, a Fiksz Egyesület tagjai gondoltak egyet, és elhatározták, hogy csinálnak egy rádióállomást. Mert rádiózni mindenkinek szabad, és noha a rádióműsor-készítés szakma is, azért nem olyan bonyolult elkészíteni egy-egy műsort.

Flamingó

Flamingó

A Flamingo Gay portál egy információs portál nem csak a melegeknek a másságról. Az oldalakon gay társadalommal kapcsolatos tévhiteket cáfolnak meg, mint például betegség-e a homoszexualitás, vagy a homoszexualitás meggyőzéssel, csábítással terjed.

Franciaország

Franciaország

Franciaország nagyvárosaiban megrendezendő meleg felvonulásokról, Gay Pride-okról kapunk információt a honlapon. Dátum szerint vagy régiók szerint kereshetünk a meleg felvonulások között a franciáknál, illetve böngészhetünk a már lezajlott rendezvények színes képes leírásai között.

Gay

Gay

A Gay Magyarország legismertebb meleg portálja. A jelszó: velünk színesebb a világ! Híreket, Randi lehetőségeket, Chat oldalt, Gay TV-t, Gay rádiót, találhatsz a meleg portál oldalain. Minden, ami érdekelhet!

Gay & Lesbian Rowing Federation

Gay & Lesbian Rowing Federation

A honlap a hivatalos oldala a Meleg és Leszbikus Evezős Sport Szövetség-nek azaz a Gay ∓esbian Rowing Federation-nek. Az oldalon a sport szövetségről és annak szervezésében megrendezett programokról kapunk színes információkat

Gay Bears

Gay Bears

Nagyon-nagyon meleg portál macikról, nem csak maciknak! Ismertetők, guide, nemzetközi és hazai macis események beszámolói, bulik, parti-ajánlók. Maci divat, öltözködés, hogy viseljük szőrzetünket!? Macis művészek a világ minden tájáról és hazánkból, zene, a legújabb videók, öltözködés, testápolás és egyéb férfi dolgok. Meleg hírek, meleg, homo, más oldalak. Ismerkedés, kapcsolat keresés!

Gay culture

Gay culture

Mi is az a meleg kultúra, talán azok az alkotások melyeket meleg, leszbikus, biszexuális vagy transznemű egyének készítenek. Az oldalon megismerkedhetünk néhány ilyen ma is élő, korunk 'más' művészeivel.

igennem
Tuti menü