Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gay hírek, cikkek képes leírás - Gay.tlap.hu
részletek »

Gay hírek, cikkek - Gay.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gay.tlap.hu » Gay hírek, cikkek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gay Culture Blog

Gay Culture Blog

A Gay Culture Blog portál senkit ne tévesszen meg. A nyitó oldalon lévő ízléses fotók izmos fiatal fiúkról csak a borító. A portálon belül nap mint nap friss híreket olvashatunk magyar melegekről, külföldi homoszexuálisokról, illetve a melegek helyzetéről a nagyvilágban. Igényes és csábító hírportál ez a BLOG :).

Gay Hírek 24

Gay Hírek 24

A Meleg 24 egy a meleg közösség részére létrehozott hírportál. Oldalain a magyar meleg leszbikus biszexuális transzszexuális emberek érdeklődési körébe tartozó magyar és külföldi hírek között böngészhetünk.

Meleg Hírek

Meleg Hírek

A Gayklub oldalain friss meleg hírek között böngészhetünk. Minden hír ami megjelenik az oldalon a melegek, leszbikusok, biszexuálisak és transzneműek problémáival, sikereivel foglalkozik. Az oldalon te is elmondhatod véleményedet.

Meleg társkereső - külföldi hírek

Meleg társkereső - külföldi hírek

Az oldal azért jött létre, hogy a meleg más beállítottságú embereknek segítsen párt találni. Chat is található a lapon, ide még csak regisztrálni sem kell. Igaz csak akkor tudsz beszélgetni mással ha épp ő is a chaten vagyis a lapon tartózkodik. A főoldalon oldalon láthatod, hogy mennyi regisztrált tagunk van, csatlakozz te is bátran és lépj kapcsolatba azokkal akik már fent vannak. A rendszer belső levelezéssel értesít ha bejelöltek barátnak, vagy likeolták a profilodat. Használjátok bátran a lapot, az oldal folyamatosan bővül!

PinkVanilla

PinkVanilla

Hírek, cikkek, érdekességek itthonról és a nagyvilágból egészen 'más' nézőpontból. Leszbikus, meleg, bi és transzi hírportál. Világsajtó hírek, és bulvármédia hírverései a melegekről, azok jogai, vagy csak egyszerű érdekességek.

Tolerancia Magazin

Tolerancia Magazin

A Tolerancia Magazin a meleg / barát szervezetek megsegítésére jött létre azzal a céllal, hogy tevékeny közvetítő szerepet vállaljon köztük és a célcsoportjaik közt. Célunk a Magazinnal, a toleranciát egyre szélesebb körben terjeszteni, valamint tanácsot adni, és ezzel utat mutatni egy jobb élet elősegítéséhez az olvasóinak . Fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon a másságról ne olyan téves kép alakuljon ki, amit eddig egyes nem meleg TV társaságok / Újságok publikáltak. Szeretnénk valós képet adni, hogy mi melegek / leszbikusok, ugyanolyan emberek vagyunk, mint az átlag hetero polgárok. Tény, hogy mindkét társadalmi csoportban vannak és lesznek olyan egyének, akik befolyásolják a pozitív vélemény kialakulását az LMBT csoportról, de bízunk abban, hogy a toleráns emberek száma csak növekszik. Viszont a mi világunk átlagban színes, érdekes, életvidám. Reméljük Magazinunkban is ez a kép fog lejönni egyre több olvasó számára.

igennem
Tuti menü